MaxPuls MP-ID004 Ударна бормашина + СЕТ алати

MaxPuls MP-ID004 Ударна бормашина + СЕТ алати

Напон: 230V-50Hz
Моќност: 500W
Вртежи: 0-3000/min
Футер: 13mm
+
Сите додатоци прикажани на сликата во куферчето.
Гаранција 1 година

SKU: 13204 Category: