MaxPuls Тајфун на гас со капацитет по избор + 1 година гаранција

Карактеристики на производот:

 • Моќност: 15 kW
 • Издувна моќ: 300 m3/h
 • Капацитет на затоплување: 25 m2 / 116 m3
 • Тежина: 4,6 kg
 • Моќност: 30 kW
 • Издувна моќ: 650 m3/h
 • Капацитет на затоплување: 45 m2 / 310 m3
 • Тежина: 6,2 kg
 • Моќност: 50 kW
 • Издувна моќ: 650 m3/h
 • Капацитет на затоплување: 75 m2 / 650 m3
 •  Притисок на цревото за гас: 1,5 bar
 • Тип на гас: LPG
 • Тежина: 4.6 kg
SKU: Недостапно Категорија