УДАРНА ДУПЧАЛКА 650W

НАПОН: 220V-240V ~ 50-60Hz
MOЌНОСТ: 650 Watt
ВРТЕЖИ: 0-3000rpm
ФУТЕР: 13 mm
ТЕЖИНА: 1,90 kg
ЛЕВО/ДЕСНО ФУНКЦИЈА

SKU: ID6538 Категорија