Убодна пила MaxPuls MP-JS06

Убодна пила MaxPuls MP-JS06

Напон: 230V~50Hz
Моќност: 570W
Вртежи: 800-3000spm
Должина на удар:
17.5mm
Сечење во:
» метал: 6mm
» дрво: 65mm
Агол на сечење: 450
Гаранција 1 година

SKU: 12937 Category: