Полнач за акумулатор

ВОЛТАЖА: 230 V
ФРЕКВЕНЦИЈА: 50/60 Hz
ПОЛНУВА: 6 V / 12 V АЛУМУЛАТОРИ
НОМИНАЛЕН ПРОТОК: 6 (A)
БРЗО ПОЛНЕНЊЕ: 12 (A)
КАПАЦИТЕТ: 28-180 Ah
ГОЛЕМИНА: 300 x 200 x 170 mm
ТЕЖИНА: 6.50 Kg

SKU: ING-CB1501 Категорија