Пиштол за топење силиконски стапчиња

МОЌНОСТ: 2000 W
НАПОН: 220-240V ~ 50Hz
ТЕМПЕРАТУРА 350 ° C / 550 ° C
ПРОТОК НА ВОЗДУХ 300/500 L / min
РАЧКА ОБШИЕНА СО ГУМА ЗА ЛЕСНА УПОТРЕБА
ВКЛУЧЕНИ СЕ
1 ШПАКЛА И
4 РАЗЛИЧНИ ДИФУЗЕРИ
ТЕЖИНА: 1.10 kg

SKU: HG20008 Категорија