Инвертер за заварување

Инвертер за заварување

МОЌНОСТ: 8.7 KVA
НАПОН: 220-240V ~ 50 / 60Hz
ПОТРОШУВАЧКА ВО МИРУВАЊЕ: 85 V
ИЗЛЕЗНА СТРУЈА: 200 A
МАКСИМУМ ИЗЛЕЗНА СТРУЈА 160 A
ОПЕРАТИВЕН ЦИКЛУС 200A НА 60%
КАПАЦИТЕТ: ЗА ВАРЕЊЕ ЕЛЕКТРОДИ ø1.6-5.0mm
ТЕЖИНА: 3.6 Kg
ВКЛУЧЕНИ МАСКА ЗА ВАРЕЊЕ
ЧЕЛИЧНА ЧЕТКА И КАБЛОБИ

SKU: ING-MMA2006 Category: