Инвертер за заварување МАЛ

IGBT инвертер технологија
НАПОН: 1-220-240/V
ФРЕКВЕНЦИЈА: 50-60 Hz
Излезна струја: 10-180/А
Работен циклус: 180А на 40%
Макс.Излезна Струја: 180/А
ДИАМЕТАР НА електрода: 1,6-4,0
1 држач за електрода
1 штипалка за маса
1 челична четка и маска за варење
пакувана во кутија

SKU: NG-MMA1805 Категорија