ДУПЧАЛКА 700W

НАПОН: 220V-240V ~ 50-60Hz
MOЌНОСТ: 700 Watt
ВРТЕЖИ: 0-1200rpm
ФУНКЦИЈА ЗА НАПРЕД НАЗАД
ПОТЕНЦИОМЕТАР НА БРЗИНА
ДИАМЕТАР НA ФУТЕР: 13 mm
КАПАЦИТЕТ НА БУШЕЊЕ: 13 mm

SKU: PED7006 Категорија