Греалка за лепење цевки MaxPuls МP-PMW03

Напон и моќнос:220V-240V
Работна температура :260°C
Површинска температура :0°- 300°C
Делови:ф20 ф25 ф32
Качување температура : <15 min
Работен опсег :20-63 min
Гаранција 1 година

SKU: 12958 Категорија