Батериска штрафилица

Напон: 20V
Вртежи: 0-400/0-1500/min
макс.вртежен момент: 45NM
футер: 0.8-10mm
подесување на вртежи: 15+1
2-брзини gear
20V Lithium-Ion 2.0Ah батерии
со 1 батерија
со 1 2часа полнач
волтажа на полненње: 220V-240V~50/60Hz
интегрирано работно светло
лед индикатор на БАТЕРИЈА

SKU: CDLI20024 Категорија