Батериска штрафилица

Батериска штрафилица

НАПОН: 16.8V
ВРТЕЖИ: 0-1300 / 0-2300/мин
МОЌНОСТ: 28NM
ФУТЕР: 10мм
Подесување на ВРТЕЖИ: 15+1
Брзини: 2 брзини
Батерија: 1 батерии 16v/1.5Ah
Брзо полненње за 1 час
Лед индикатор за батерија
1 бит
Пакувана во кутија

SKU: CDLI1611 Category: