Батериска бормашина MaxPuls MP-CDL009

Брзина:0-700/min

Футер:10mm

Номинален напон:14.4V

Поставки за вртежен момент:15+1

Максимален вртежен момент:12nm

Полнач:

>Прим:100-240

1 година гаранција

SKU: 12909 Категорија