ЗАСТАПНИЦИ


https://sinpeks.mk/ (СИНПЕКС – БИТОЛА)
АГРО 9ТИ КИЛОМЕТАР Е ЗАСТАПНИК ЗА СИНПЕКС ЗА ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА!

Кога треба да одберете ефикасна и стабилна земјоделска, градежна или паркова механизација,
не постои подобар избор од производите на СИНПЕКС. Веќе 25 години нудиме целосен асортиман
на опрема за секаква примена. Без разлика на условите во кои работите, обемот и видот на работата,
нашата широка палета на машини и опрема ќе го претвори и најтешкиот работен ден во непроценливо искуство.
Со повеќе од 30 различни брендови под еден покрив во нашите продавници во Битола, Скопје и дилерската мрежа
ширум Македонија, се трудиме да сме се што поблиску до нашите клиенти и до нивните желби и потреби.
Од самиот почеток па до денес, остана нашето уверување дека само со континуирана и напорна долгогодишна
работа, насочена директно кон нашите клиенти и соработници, ќе успееме да напредуваме.


http://agrostart.com.mk/
(АГРОСТАРТ – КУМАНОВО)

АГРО 9ТИ КИЛОМЕТАР Е ЗАСТАПНИК ЗА АГРОСТАРТ ЗА ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА!
Агростарт е компанија основана и успешно работи уште од 1990 г. Од самиот почеток е
ориентирана да ги задоволи потребите на потрошувачите во областа на агрокултурата.
За таа поставена цел ги развиваме сите сегменти од оваа област: дистрибуција, услуги и трговија.
Агростарт работи како увозник, генерален застапник и дистрибутер во Р. Северна Македонија и успешно
соработува со повеќе компании од странство за производство на минерални ѓубрива, различни видови на
концентрати, семе  за земјоделски производи, а од 1999 год. Агростарт е генерален застапник и увозник на
премикси за сточна храна Likra од Линц, Австрија.
Продолжуваме со нашето работење во вертикално интегриран агробизнис, подржан од солидна историја
на одржливост и раст. Агростарт постојано го зголемува својот асортиман на производи и нејзиниот
континуиран раст е наша обврска. Фокусот на компанијата е насочен кон долгорочни цели и стратегии
преку воведување на нови производи и услуги, како и проширување на други пазари.
Задоволување на потребите на потрошувачите е наша главна цел. 26 години постоиме за Вас.

http://www.vivairauscedo.com/en/storia (VIVAI COOPERATIVI RAUSCEDO – ITALY)
АГРО 9ТИ КИЛОМЕТАР Е ЗАСТАПНИК ЗА VIVAI COOPERATIVI RAUSCEDO ЗА БАЛКАН!

 

Важноста на Vivai Cooperativi Rauscedo во бизнисот со расадници на винова лоза е нагласена со годишно
производство на повеќе од 60 милиони пресадени винови лози.

https://www.ortomec.com/ (ORTOMEC – ITALY)

АГРО 9ТИ КИЛОМЕТАР Е ЗАСТАПНИК ЗА ORTOMEC – ITALY ЗА БАЛКАН!

 

Денес, Ortomec Srl е компанија ценета низ целиот свет и присутна на меѓународниот пазар како
производител и дистрибутер. Машините „Ортомек“ знаат како да се прилагодат на бројните и
различни потреби на хетерогената клиентела, кои доаѓаат од различни области на светот.
Поддржана од високо специјализирана техничка канцеларија, компанијата во моментов развива и
дизајнира со користење на најсовремени компјутерски системи.
Важна улога игра големата механичка работилница Ортомек, поделена на различни оддели за
конструкција и монтажа на машини .